sobota 23. července 2016

Judy Arrow life 3

Život Judy Arrow 3

Je tu další pokračování příběhu o Judy Arrow. Bisexuálce na vrcholu sportovní kariéry, která nemá žádné  zábrany..

V minulém díle: Jade (přítelkyně a spolubydlící Judy - Jade Judy miluje, ale po několikati podvodech, které ji Judy před jejími zraky provedla se z trucu rozhodla si vzít Candy.)

Dnes už je bohužel Jade stará a je na čase aby si vyřešila staré záležitosti než zemře.. Řekla Candy pravdu. Že se jen chtěla pomstít Judy aby žárlila a myslela si, že tak si ji získá na zpět..


Candy byla zlostí bez sebe. Není čemu se divit. Byla jen loutkou v jejich hře..
Jade to samozřejmě mrzelo. Ale věděla, že jednou to přijít muselo.



Judy je ale nevyzpytatelná. Hned co spatřila jak Candy zuří, přiběhla k Jade a políbila ji. Jade zaslepena láskou byla šťastná, že se k ní Judy opět vrací. Jenže to by nebyla Judy. Judy věděla, že Jade má před sebou posledních pár dní života a tak nechtěla být bezcitná.. věděla jak ji Jade slepě miluje. A tak ji slíbila, že do konce jejich dnů bude jen s ní.


Jade spokojeně zemřela. Judy dodržela co slíbila a zase si dál mohla žít svůj prostopášný život plný nevěr, lhaní, podvodů, večírků, zábavy..


Judy oživila starou známost. Amanda Clinerová. Ale nebyl to jen jakýsi šarm co jí na Amandě uchvátil. Vždy si ty dvě velmi rozuměly..


Ve všech stránkách.
Judy Amandu nepodváděla. Amanda byla jiná než Jade.. Amanda nebyla jako lapená myška - Amanda byla dravec jako Judy a nenechala by se sebou jen tak manipulovat. To si Judy uvědomovala, že na to si musí dávat pozor.


Díky nové Aktualizaci hry jsem teď měla jedinečnou příležitost.. (V úpravě Simíka se vám nově otevřela možnost svému Simíkovi vybrat například jestli může oplodnit druhé Simíky. A POZOR, to i v případě, že je to žena!- No není to skvělé?). Tak tedy Judy s Amandou čekali dítě..



Už to byl třetí potomek Judy! Pojďme se tedy podívat, na ty její dva syny..
Achylés si našel dívku.- Jmenuje se Erika.-
Stalo se to tak, že šli jednou se svým bratrem Hectorem do místní vyhlášené kavárny. No a zalíbili se jim tam dvě holky. Ovšem byly to také sestry..


Tak to dali pěkně dohromady aby nikdo nezůstal na ocet..


No a teď co se týká jejich školy..
Nebyli to sice hlupáci, ale Judy z nich obou chtěla mít profesionální sportovce jako je ona. Bohužel nebo bohudík se jí to splnilo jen z poloviny. Achilés byl rozený sportovec. Využil pomoci své matky, která ho denně trénovala aby měl dovednostní náskok v kariéře. No a Hector, ten byl přes školu, logiku a vědu.-




Kdo vá co z těch dvou jednou vyroste...

Co myslíte, že se stane příště?

Krásný den, Miranda:)

Žádné komentáře:

Okomentovat