sobota 9. dubna 2016

Život Siminky Rosaliny Andore

Siminka Rosalina Andore

Ahojte, mám tu pro Vás moji novou rodinku! Jedná se o pět o jednu Siminku v domácnosti, se kterou jsem začala budovat významnou kariéru a až pak jsem ji nechala ať si pěkně hledá chlapíka a zakládá rodinu.

Siminka je velice rodinně založená, je hodná, miluje děti, vaření a hlavně simíkovský život! Žije ve městě Windenburg (z dodatku Společenská zábava).

Hned co se Siminka přistěhovala do města, vybrala jsem jí profesi Lékařky. Seznamovala se se spolupracovníky a sousedy a vytvářela vztahy. Našla si nejlepší kamarádku Elie Lambert (moji Siminku ►ZDE JEJÍ PŘÍBĚH◄ ).


Rosalina měla práce až nad hlavu. K tomu všemu si stavěla svůj dům a její začínající lékařský plat záležel jen a jen na jejich každodenních výsledcích v práci.


Rosalina ale pracovala a pracovala. A to se jí vyplatilo. Vydělávala mnohem více a její dům se postupně rozrůstal a zútulňoval.
Brzy na to se do města přistěhoval muž Charles Dawigns. Rosalině se velice líbil a rozhodla se ho pozvat na domáci grylovačku. Je skvělá kuchařka a jak praví přísloví "Láska prochází žaludkem".


Ugrylovala pořádný steak a společně se na terase nadlábli :D (btw. miluji jak vývojaři udělali vypracovaná simíkovská jídla, občas na to dostanu nehoráznou chuť!!!)


Ale nemyslete si, nezůstalo to jen u steaku. Po nějaké době došli i na flirt. Oba si skvěle rozuměli a tak jsem se rozhodli, že se k sobě nastěhují (tedy Charles k Rosalině). Jeho rodinné prostředky přispěli na nedostavený dům Rosalině a společně jej začali zkrášlovat ještě víc!
...
Charles je zaměstnaný u policie (má práci - ne profesi - to bych fakt nedala dvě profese v rodině :D )


Jednoho dne Charles zavedl Rosalinu k lesu, večer za svitu hvězd. A hádejte co - (no co asi) požádal Rosalinu o ruku! Rosalina přijala velkou nabídku a další den se chystala svatba!


Za svitu letního slunce se Rosalina s Charlesem vzali před svými nejlepšími kamarády na zahradě před domem. Byla to velká oslava!



Všichni se bavili a smáli, teda až na jednu, ten její face jsem nepochopila :-D No ale vždyť znáte nálady Simíků. Někdy jim do hlavy vleze něco a ani nevíte odkud se to vzalo a vy se s tím musíte vypořádat. Tak to je.


Doufám, že se článek líbil. Brzy bude pokračování!

Krásný den, Miranda

Žádné komentáře:

Okomentovat