středa 16. září 2015

Victoria Skarwell story

Příběh Victorie Skarwell

Ahojte, dnes mám pro vás příběh o mojí Simince Victorii Skarwell. Je to mladá dáma, která celý svůj ranný věk zasvětila květinám. Měla jsem s ní jeden velký cíl..ale o tom až později. 


Victoriie se natolik věnovala své zahradě, že byla pořád sama. Raději si povídala s rostlinami než s muži okolo ní.. Srdce měla ale plné lásky, jen žádný TEN pravý. Dokonce i své narozeniny trávila sama, s kamarády na telefonu. Měla pořád něco na práci.


Ale celá ta její velká dřina přece jen k něčemu byla. Měla jsem s ní velký plán vypěstovat kraví rostlinu. (Návod jak vypěstovat Kraví rostlinu najdete ZDE). No.. ale jedna mi samozřejmě nestačila, tak jsem si zasadila rovnou dvě! Pěkně po stranách vchodu do domu aby ho střežily.


Jednoho dne se ale v sousedství objevil nový Simík. Victorie mu doslova podlehla, ale nebyla naivní, věděla jak to je.. Byla zaslepená jeho charismatem a luxusem ve kterém žil. Prostě ji zbouchnul :D


Trochu později si uvědomila co se mohlo stát. Bylo to její poprvé a s někým koho vůbec nezná. Byl to pěkný děvkař, bylo jí jasné že něco jako vztah mu nic neříká, prostě jen šukat..


Později si začala připouštět možná rizika. Postupem času jí to vlastně přestávalo stresovat. Už se tak nějak smířila, že bude mít svou zahradu a tento chlap jí umožnil něco co by se zahradou nikdy nedokázala uskutečnit. Mít dítě. Těhotenský test jí potvrdil graviditu a Victorie se těšila na dítě.


Dokonce na návštěvu došel tatínek. Nebyla na něj naštvaná, nechodili spolu nic. Jen jedna noc. Byli z nich přátele. Ani nečekala, že by měl o dítě nějaký přehnaný zájem, ale zdá se že také rád zasel semeno :D


Victorie porodila holčičku Meridith.


Ale když je starost o dítě, ostatní povinnosti se stávají vedlejšími. No a tak to dopadá. Levá krává umřela, jak smutné. Ale abych pravdu řekla, stejně byla lakomá a nic neprodukovala narozdíl od té druhé která stále žije a poskytla mi lahvičku plnou hravosti.


Victorie s práteli na blízku vychovávala malou Meridith doslova jako špenát z její zahrady, nebo jako tu kraví rostlinu.. :D


  • Co myslíte že vyroste s Meridith?
  • Co se stane dál?
  • Najde si Victorie konečně přítele?

Doufám, že se vám příběh o mé Simicne Victorii líbil. Můžete se určitě těšit na pokračování jejího příběhu:) 
Krásný den vám přeje Miranda♥

Žádné komentáře:

Okomentovat