sobota 11. dubna 2015

Gothovi a Lambertovi

Rodina Lambertových 3
aneb Gothovi a Lambertovi

Holky Lambertvy rodičům rostou přímo před očima a Stacy usoudila, že je pravý čas na to promluvit si se svýma dvěma dcerkami o životě, sexu a tak dále..

Netušila, že Dona už je o krok na před a nějaké první zkušenosti má za sebou. To jistě netušila. Ale její druhá dcerka Elie stále čeká. Čeká na svého "prince" který je už dospělý a na Elie zatím nesmí (dokud Elie také nedospěje) sáhnout. jen jestli se Elie vůbec dočká..

Narozeniny Elie a Dony

Nyní jsou holky dospělé a že nevíte co se stalo. Těšila jsem se jak Elie konečně může vyznat lásku své přestárlé lásce na kterou již měla právo, ale on prostě zmizel -_- Úplně se vytratil, zřejmě umřel nebo tak prostě není k nalezení:D 

Ale celkem brzy na to si našla náhradu, kterou pozvala i na svou oslavu narozenin. Jmenoval se Goth. Alexander Goth. Ano přesně ten Goth.


A zdá se že Elie se konečně pořádně rozjela! Večírky, zábava s Alexandrem..Moc si to s ním užívala. Byl skvělý, uměl se chovat a měl také velký dům a byl to prostě Goth!


Jenže to netušila jednu věc..

Dona také zestárla a byla dospělá, nicméně její kluk z dřívějška Štěpán, který je teď už na ni moc mladý (je stále teenanger) si musel dát pauzu. Každopádně jejich vztah k sobě se nezměnil a stále jsou spolu, milují se jen spolu nemohou spát, páč by to byla z Doniné strany pedofilie:D

Alexanderovi se začala zamlouvat i Dona. Asi si myslel že by nemuselo být tak úplně špatné chodit se sestrami a porovnat si je a různě si je přehazovat podle toho, na jakou má zrovna náladu. 

Tak stejně jako Elie tak i Dona se nechala okouzlit majetkem, šarmem a zvučným jménem Goth. 

Ach ne, snad se to jen Elie nedozví.. Stratila svou platonickou lásku a teď když má konečně opravdového kluka tak o něj také příjde? A k tomu všemu k vůli své sestře?!


Když už jsme u těch Gothových. Zahrála jsem si s nimi také a úplně jim to tam celé přeměnila!

Kassandra už byla dospělá a stále žádný chlap. Žádný vhodný. Nedokázala jsem jí vybrat vhodného chlapa, který by rozšířil známý Gothovský rodokmen. Tak jsem to vyřešila snadno. myslím, že Kassandu také přestalo bavit neustálé bezvýsledné hledaní toho pravého chlapa, tak to chtěla zkusit jinak.

Zalíbila se jí jedna tmavší sousedka. Byla fajn, temperamentní, svá. Zdálo se že to klapalo, ale nastaly hádky. Nastalo období, kdy si přestaly úplně rozumět a Kassandra byla nervůzní, že si nikoho nenajde tak z toho vztahu rychle odstoupila tichou ignorací druhého protějšku. (Ale ani spolu nechodily)


Další den to zkusila znovu na jinou tmavší občanku. Jmenuje se Kamila Skovajsová. Ale v ní si sympatie našla okamžitě. Bez hádek bez zbytečných řečí se okamžitě daly ty dvě dohromady. Netrvalo dlouho a Kassandra se z rodinného sídla přestěhovala k nim. Ke Kamile a jejím dvěma dětem:)

Pár otázek

  • Co říkáte na události v rodině?
  • Jak se mají vaši Gothovi?
  • Co se stane dál? (dozví se to Ellie? Jak to bude s Alexanderem? Vydrží to spolu Kassandra s Kamilou?)
Krásný den, Miranda:*

Žádné komentáře:

Okomentovat