středa 9. července 2014

Správná kuchařka

Správná kuchařka Monica Hedwerson

Jméno: Monica Hedwerson
Vlastnosti: Kuchařka od přírody, Hodná, Kecalka, Pořádná, Rodinný typ
Věk: Mladý dospělý

Monica je tmavovlasá plnoštíhlá mladá žena, která se za svou váhu a chutě rozhodně nestydí! Je úspěšnou kuchařkou v místí restauraci Rajského ostrova, kterou sponzuruje a brzy ji bude i vlastnit. Má velký dům a prostornou kuchyň pro její výtvory a noční chutě.


Monica je vařením doslova posedlá. Miluje to a za nic na světě by to nevyměnila. Jednou z jejích oblíbených volnočasových aktivit je třeba sledování pořadů o vaření. Nejen že se tím něco naučí, pobaví se a pak může v klidu odejít a dřít v práci na 100% a vybít si tak svou potřebu zábavy z televize zde.


Ale aby byla ještě skvělejší a vzdělanější je třeba navštívit i jiná města a poznat i jejich jídelníčky. Monica se na své první cestě do ciziny rozhodla poznat francouzskou kuchyň. Francie ji uchvátila, ach ten romantický nádech.. Škoda že jej nemůže s někým sdílet, ale k tomu se dostaneme..


Namířila si to tedy směr místní knihkupectví a vyprosila si od prodavačky rovnou všechny možné francouzské recepty, které jí nabídla ať to stálo, co to stálo! Takže to tu máme Žabí stehýnka, Palačinky, Boullabaisse, Sýrová mísa


A teď je na čase to vyzkoušet na domácím sporáku. Pravé palačinky musí mít tenké nadýchané těsto, na pánvičce se musí skvěle roztáhnout a následně se z ní vymrštit, udělat pár otáček ve vzduchu a skončit zpět na pánvičce otočeny druhou stranou. To se Monice také skvěle povedlo, palačinky má na háku!


A její soukromý život? Zatím si své romantické chvíli vychutnává s lahví kvalitního vína, za zvuky skvěle vybrané hudby a po boku skvěle připraveného jídla, které ráčí okamžitě sníst! Kdo ví zda-li najde chlapa, který by ocenil tak skvělou kuchařku a opravdovou ženu do domácnosti, schopnou úklidu s krásným, úsměvem ve tváři. Její kila nejsou žádná nedokonalost, nýbrž přednost, záleží jen na muži, který si toho všimne a bude ji milovat takovou jaká je;)

Krásné prázdniny:***
Miranda:))

1 komentář: