pondělí 6. května 2013

Tropický ráj- čerstvé novinky

Tropický ráj- čerstvé novinky

Tady SimGuruTing , jedna z asistujících producentek týmu The Sims 3, kde máme momentálně plné ruce s novým herním rozšířením- The Sims 3 Tropický ráj!

Už se vážně nemůžeme dočkat, až si nové rozšíření vyzkoušíte i vy, hráči a naši fanoušci. Díky novým aktivitám, které si Simíci mohou užít na pobřeží nebo v hlubokém oceánu, je Tropický ráj plný zajímavého obsahu, který si různě pohrává s možnostmi nového světa- svět a plného ostrovů a slané mořské vody. Pojďme alespoň nakouknout, co vás čeká v novém rozšíření.

Do hry jsme nastálo zabudovali pláš, která k relaxaci u moře neodmyslitelně patří. Simíci se na ní můžou jen tak povalovat s velkou osuškou, užívat si sluníčka a maximálním způsobem relaxovat. Kdyby je ale poflakování přestalo bavit, mají možnost vyzkoušet i nějakou aktivnější zábavu- k tomu se přímo nabízí oceán, v němž se mohou třeba pořádně pocákat vodou. Kdyby ale chtěli něco opravdu dobrodružného, mohou se vydat na hledání pokladů pod mořskou hladinu- stačí nasadit šnorchl  a dávno zapomenuté, na dně oceánu předměty můžou být jejich!

Další novinkou je možnost vydat se na dráhu záchranáře. Záchranáři pobřežní hlídky jsou bdělí ochránci svých přidělených pláží. Jejich posláním je dávat při službě pozor na Simíky, kteří se vydají plavat do moře a mohli by se ocitnout v nesnázích. Pokud se nějaké takové neštěstí přihodí, musí záchranáři běžet topícím se Simíkům co nejrychleji na pomoc, doplavat s nimi na pobřeží a (pokud je to třeba) poskytnout jim první pomoc v podobě umělého dýchání z úst do úst. Bohužel, ne každý vyvolaný poplach bude skutečný- někteří Simíci mají tendenci vyvolávat plané poplachy a získávat si tak jen pro sebe pozornost mužných záchranářů a krásných záchranářek. Pobřežní stráž si ale nikdy nestěžuje- mají holt práci, která se líbí úplně každému.

Mou úplně nejoblíbenější aktivitou je ale něco docela jiného- potápění! Oceán už dávno neslouží jen k brázdění pomocí lodí, teď už se můžete v The Sims 3 podívat i pod hladinu! The Sims 3 Tropický ráj představuje svět plný exklusivních potápěčských destinací. Pořídíte-li si potápěčskou výstroj, otevře se vám celý svět úžasných podmořských sceneriích, které nabídnou spoustu příležitostí k objevování nových věcí. Každá z potápěčských lokací je přehlídkou bohatého podmořského života, od korálů až po nejmenší rybičky, které si můžete chytit. Jen si musíte dávat pozor na žraloky! Co jsem tak slyšel od kolegů, mají prý docela ostré zuby a někdy jsou prostě fakt zlí.   

Kromě bohatého podmořského života je tady ještě něco- tajemné poklady skryté v temných zákoutích mořského reliéfu, které čekají na svého objevitele! Co v zanesených truhlicích a bednách objevíte? Unikátní poklad? Mapu neznámého ostrova? Nebo snad nějakou mořskou příšeru?
 Uvidíte- to, co jsem vám v blogu naznačil, je opravdu jen část celého zážitku, který na vás čeká v novém herním rozšíření The Sims 3 Tropický ráj. Těšíme se na první ostrovní zážitky, o které se s námi hned po tom, co nové rozšíření The Sims 3 Tropický ráj vyjde. Což, jak už určitě, bude přesně 27. června! 
Aňulí

10 komentářů:

  1. už ten dodatek nutně potřebuju!! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Už se těším! Ale je to překládáný v překladači, ne? :D pláš :'D ale strašně se těším na ten dodatek!!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne!:D Já to celé přepisovala, ale byly tam někde jakési chyby tak jsem je opravovala... ale to opisování už snad nikdy nechci zažít:D

      Vymazat
  3. Woooow:) čím dál víc se na ten dodatek těším, ale nevím kdy si ho budu pořizovat :/

    OdpovědětVymazat
  4. Teda vypadá to vážně skvěle:). Úplně mě to láká někam si zajet, kdyby to tak šlo jako ve hře;). Jsem na ten datadisk vážně zvědavá, protože to vypadá vážně dobře:).

    OdpovědětVymazat
  5. wow, vypadá to velice dobře. Pěkně napsáno :)

    OdpovědětVymazat
  6. To je božské!Tenhle dodatek fakt chci!

    OdpovědětVymazat