středa 3. dubna 2013

Licbutonovi

Rodina Licbutonovi


Kdyby jste se mě zeptali,  jaká je moje oblíbená rodina v The Sims 3 nejspíš bych Vám odpověděla, že mě zaujaly všechny moje rodiny, jelikož každá z nich je v něčem neobvyklá a liší se od těch ostatních. Ale hned pak bych řekla jednu z nich, kterou je rodina Licbutonovi. zažila jsem toho s nimi opravdu hodně, už je mám staré v důchodu, ale i tak jsem se rozhodla je Vám představit jejich původní verzi.


Jako první bych Vám ráda představila velkou hlavu rodiny. A tou je otec Deen Licbuton. Má zaměstnání jako spisovatel. Velmi se stará o svou rodinu a svou volnou pracovní dobu s ní pěkně vyrovnává. Ven se sice moc nedostane, ale když už tak ji tráví buď na rande se svou milovanou manželkou Elis (jako za mlada:D) anebo se věnuje svým dvěma dospívajícím dcerkám Taře a Stefani. Má s nimi s oběma moc pěkný vztah, ale jelikož Tara je pěkná rebelka, která je vždy v nějakém průšvihu, dá se říct, že na ni dává o něco větší pozor než na Stefani, která je samostatná a už teď se připravuje na svou kariéru herečky.


 Jeho manželka Elis. S ní je to poněkud složitější. Je to velká kariéristka, která by pro svou práci v armádě udělala první poslední a jsou časté chvíle kdy ji řadí na pořadí před rodinu. Svého manžela má velmi ráda, snaží se jí více zapojovat do rodinných aktivit, ale tu už nejspíše nezmění. Většinu svého času stejně stráví u běžícího  pásu, či na telefonu se svým šéfem.

Tento krásný pár zplodil dvě dcery, Taru a Stefani. Začneme tedy od Tary. Je to pěkná rebelka, neustále musí provádět nějaké lumpárny a vždy lítá v nějakém průšvihu. Nebýt jejího tatínka Deena, který na ni neustále dohlíží, aby z této průšvihářky jednou vyrostla mladá, schopná žena. Tara je, ale paličatá a bude ji trvat nejspíše ještě docela dlouho než na to sama příde. Mezitím bude muset počítat s tím, že pokud bude zase v průšvihu nesáhne na videohry, na počítač a ven se ani nepodívá dokonce ani za svým přítelem Lucasem, který je stejné poleno jako sama Tara (:D).


Druhou dcerkou je Stefani. Je to moc hodná holka, samostatná, pracovitá a tím pádem i ve škole dost úspěšná. Není to, ale žádná "šprtka". Chce pouze docílit toho, že se jednou stane populární herečkou. Nemá potřebu si dělat nepřátele, právě naopak a ví, že učitelé by jí v jejím přání mohli dosti co pomoci. Jejím přítelem je hodný, charismatický černoch Elwar. :D Má ho moc ráda, miluje ho a ve svém pokoji má vyvěšené jejich společné romantické fotografie, od maturitního plesu přes focení v kabinkách až po focení z mobilních telefonů. Snad jim to vydrží.


Tak a to je celá rodina. Doufám, že se Vám líbila.
Krásný den, Miranda:*

8 komentářů:

  1. pěkná rodinka :) mají zajímavý život no... táta spisovatel, máma v armádě... :/ moc se mi líbí obě dcery :D

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná rodinka ;) Stefani má moc hezké šaty ;) Asi tu rodinu nebudeš fotit během hraní, že? Bylo by to super! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkná partička ;) Všichni jsou úplně jiní.Rebelka,tak trochu špratka :D,mamka v armáděa táta spisovatel :D

    Můžu tě ještě poprosit o hlas?

    http://ctyrysestry.blog.cz/1304/kouzelnicky-souboj-c

    Fakt díky a promiň že tě s tím otravuju :(

    OdpovědětVymazat
  4. [2] Vyfotím je klidně několikrát, děkuju za tip:)

    OdpovědětVymazat
  5. Jo tu rodinu foť během hraní, to by bylo dobrý :)
    Moc se mi líběj :D

    OdpovědětVymazat
  6. nádherný :)
    určitě je foť a foť :DD

    OdpovědětVymazat